Om os

Høj kvalitet, velsmag og social ansvarlighed til den rette pris
 

Func ApS blev stiftet tilbage i 2004 og er en dedikeret virksomhed, der lever af at producere firmagaver og produkter med reklamer på, der er tilpasset kundernes egen branding. Det er altid godt at kunne se, hvem gaven er fra.

 

Vi gør os umage og vores produkter er nøje udvalgt således at kvalitet, variation, mængder og udseende går op i en højere enhed. Func er strategisk afklaret i forhold til vores distribution, og sælger udelukkende vores varer igennem vores forhandlernet.

 

Vi kan levere gaver og reklamer med kundernes eget logo og design, der gør dem unikke og da vi producerer under eget tag, kan vi løse opgaven hurtigt.

 

Vi gør vores absolut bedste for at fremstille gaver, der ikke kun skaber glæde hos modtageren, men hvor der også er tænkt på både miljø og ansvarlighed.

 

Mange af vores labels, kartonemballager og gavekasser er fremstillet af FSC certificerede materialer, hvilket vi hele tiden arbejder på at blive bedre på. Hvor det er muligt, benyttes også vandbaseret trykfarve.  Vi er nået langt på denne front, men vi arbejder hele tiden på at blive bedre, så vi belaster vores miljø så lidt som muligt, til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

 

Func er en ansvarlig virksomhed! Faktisk har vi modtaget 5 nomineringer og i 2021 vundet prisen som Socialt Ansvarlig virksomhed i Furesø Kommune. Det er noget, som vi er meget stolte af, da vi bruger meget tid og energi på, at passe godt på vores medarbejdere.

 

Vi hjælper til i lokalsamfundet og tager et socialt ansvar ved at ansætte flygtning, unge på kanten af arbejdsmarkedet og dem der har brug for at blive inkluderet i et arbejdsfællesskab, for det er vi rigtig gode til.

 

Dette tager vi med i vores daglige arbejde, da værdier som ansvarlighed, rummelighed, kreativitet og fleksibilitet ligger i vores DNA. Disse værdier sættes højt for at yde vores allerbedste overfor vores kunder. Hos Func er vores fornemmeste opgave nemlig at skabe værdi for vores kunder.

 

Vi byder dig velkommen på vores webshop.