Om os

Høj kvalitet, variation og velsmag til den rette pris
 

Func ApS blev stiftet tilbage i 2004 og er en dedikeret leverandør af chokolade, konfekture, delikatesser, emballage og vin til firmagave-branchen og specialbutikkerne i Danmark.
 

Vi gør os umage, vores produkter er nøje udvalgt således at kvalitet, variation, mængder og udseende går op i en højere enhed. Func er strategisk afklaret i forhold til vores distribution, og sælger udelukkende vores varer igennem vores forhandlernet.

 

 Vi gør vores absolut bedste for at levere gaver, der ikke kun skaber glæde hos modtageren, men som også belaster vores miljø så lidt som muligt. Alle labels, kartonemballage og gavekasser er fremstillet af FSC certificerede materialer. Hvor det er muligt, hvilket heldigvis er i lang de fleste tilfælde, benyttes udelukkende vandbaseret trykfarve.  Vi er nået langt på denne front, men vi arbejder hele tiden på at blive bedre.

 

 FSC-certificering er en sikkerhed og giver dokumentation for, at vi bruger vores skove på en ansvarlig måde. Med FSC-certificeringen bidrager både skovejere og virksomheder til at sikre sunde skove, der er fuld at liv, til gavn for nuværende og fremtidige generationer.

 

 Hos Func er vores fornemmeste opgave at skabe værdi for vores kunder.

 

Vi byder dig velkommen på vores webshop.